Наклейки

РЕКЛАМНІ НАКЛЕЙКИ – ВМІЛЕ ПОЄДНАННЯ НАУКИ І ТВОРЧОСТІ

Звання рекламної наклейки гідний тільки акісний агітаційний матеріал, що відображає специфіку діяльності компанії і завойовує симпатію цільової аудиторії. Така принципова позиція друкарні «ПОЛІГРАНД».

Виготовлення рекламних наклейок в нашому розумінні – це вміле поєднання науки і творчості, психології та дизайну, культури та маркетингу. Про те, що це працює, свідчать вдячні відгуки наших клієнтів. замовивши одного разу виготовлення рекламних наклейок, вони звертаються до нас знову і знову. І ось чому:

  • Ціни на виготовлення наклейок в нашій друкарні на порядок нижче, ніж в інших компаніях Києва. Багато в чому – завдяки наявності власного складу матеріалів, що дозволяє мінімізувати витрати і обходитися без посередників.
  • Широкий асортимент послуг дозволяє вибрати оптимальний варіант друку наклейок (Київ), виходячи з естетичних уподобань, бюджету замовлення, обсягу тиражу і термінів виготовлення продукції.
  • Завдяки професіоналізму наших співробітників, всі найсміливіші ідеї втілюються максимально оперативно. На кожному з етапів виготовлення наклейок (Київ) ви можете внести будь-яку пропозицію, і вона буде обов’язково реалізована.
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта – така одна з наших принципових позицій. Друк наклейок на замовлення проводиться як по готовим, наданим макетам, так і за розробленими макетами наших дизайнерів.

ДРУК ЯКИХ ВИДІВ НАКЛЕЙОК МОЖНА ЗАМОВИТИ?

  • полімерні наклейки, виготовлені за допомогою офсетного і цифрового друку – їм не страшні ніякі погодно-кліматичні умови;
  • паперові наклейки – для фіксації невеликих предметів, наприклад квитків у кіно;
  • рекламні наклейки – невід’ємний атрибут піар-кампанії.

Терміни виконання замовлень обговорюються індивідуально. Зазвичай друк наклейок (Київ) займає не більше п’яти-семи днів. Терміни доставки залежать від віддаленості Вашого регіону.

Скористайтеся послугою термінової друку наклейок на замовлення – приємний сюрприз гарантований. При замовленні виготовлення наклейок на суму від 2500 грн ціна доставки включена у вартість продукції.